Spreekuren andere disciplines – Huisartsenpraktijk Maters – Nes Ameland
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Maters
Schoolstraat 1 9163GE
Nes Ameland

Spreekuren andere disciplines

Er worden door verschillende disciplines spreekuur gedaan bij ons in de praktijk. Hieronder ziet u bij wie u bij ons in de praktijk terecht kunt en waar u hiervoor een afspraak kunt maken.

Cardioloog

Een cardioloog uit het MCL houdt een aantal keren per jaar spreekuur bij ons in de praktijk. Dit geldt voor zowel de patiënten die ingeschreven staan bij huisartsenpraktijk Maters als bij huisartsenpraktijk Jacobs. U kunt bij de assistente informeren of u hiervoor in aanmerking komt en hoe de afspraak geregeld kan worden.

Podoloog

Een keer per 6 weken (op donderdag en vrijdag) doet een podotherapeute spreekuur bij ons in de praktijk. De afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via de hoofdvestiging in Groningen, tel. 050-3123651. Bij het maken van de afspraak moet u aangeven dat het om een afspraak voor op het spreekuur op Ameland gaat.

Maatschappelijk Werk Fryslan

Karen van Hoek, maatschappelijk werker van Stichting Maatschappelijk Werk Fryslan, doet 1 keer per 2 weken spreekuur bij ons in de praktijk. Voor een nieuwe aanmelding kunt u telefonisch contact opnemen met 088 – 5 335 335.

POH-GGZ

Wim Berends, praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg, is wekelijks op Ameland om spreekuur te doen. U kunt een afspraak maken via onze assistentes.

POH-GGZ Jeugd

Marieke Pruiksma, praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg voor jeugdigen t/m 18 jaar, is 1x per 2 weken bij ons in de praktijk om spreekuur te doen. U kunt een afspraak maken via onze assistentes.

Diëtiste

Iedere 3e maandag van de maand doet Sonja Methorst, diëtiste, ’s morgens spreekuur bij ons in de praktijk. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06- 50449520.

Oogmode Cocon

Maandelijks staat Oogmode Cocon voor u  klaar met professioneel advies, moderne meetapparatuur, en de nieuwste collectie betaalbare eigentijdse monturen. Kleine reparaties worden direct gratis uitgevoerd, m.u.v. titanium laswerk.